Kalandozás a legismertebb Casinia kaszinók között

Az olyan online kaszinók berobbanása, amilyen a casiniakaszino.com címen elérhető Casinia, alaposan átrajzolta az ezredforduló környékén a szerencsejátékok világát. Azzal, hogy az internet jóvoltából megjelentek az olyan webhelyek, mint a Casinia, egy sor ember számára megnyílt a kaszinók világa, amit addig csak a filmekből és a hírekből ismerhettek.

A csillogás, a nyerőgépek világa, a mesés nyeremények, a suhogó ruhák, ez mind olyasmi volt, amit egy James Bond filmben láthatott a világ. A Casinia jellegű platformok megjelenésével azonban a kaszinózás élménye a messzi távolból bekerült a négy fal közé. Innentől az érdeklődőknek, akik szerettek volna kikapcsolódni egy Casinia típusú oldalon, csak annyi volt a teendőjük, hogy a számítógépük böngészőjébe beütötték a kérdéses platform címét.

Az online szerencsejáték ipar immár három évtizede töretlenül szárnyal. A Casinia és társai ezt a sikert elsősorban rugalmasságuknak köszönhetik. Az ilyen webhelyek egyik legfontosabb jellemzője ugyanis az, hogy folyamatosan rajta tartják az ujjukat a piac ütőerén és igyekeznek a játékosok igényeit kielégíteni.

Ennek az erőfeszítésnek meg is van az eredménye, folyamatosan jelennek meg fiatalabb nemzedékek, akik szeretnék megismerni az online kaszinózás élményét.

Mindez azonban nem hozta magával a hagyományos kaszinók alkonyát. Mindazok, akik számára a személyes kontaktus, a fizikai jelenlét az elvárás, akik szeretnék belélegezni egy ilyen objektum levegőjét és érezni az ott vibráló feszültséget, amíg a rulettkerék pörög, azok továbbra is szívesen látogatják a hagyományos kaszinókat.

Ráadásul, Las Vegas folyamatosan nyitottabbá vált a turisták előtt, így ma már számos olyan létesítmény működik, ahová hétköznapi öltözékben is be lehet lépni és akár pár dollárért is játszhatnak a látogatók.

Az első hagyományos kaszinó Velencében a 17. században nyitotta meg kapuit. Ez a négy évszázad alatt számos ikonikus kaszinó jelent meg a piacon, a folytatásban ezek közül ismerhetsz meg néhányat.

Caesars Palace

Las Vegas egyik legikonikusabb és legismertebb kaszinója a Caesars Palace, amely 1966 óta működik és számos emlékezetes eseménynek volt a színhelye. Az épület a megnyitáskor még a város 12. legnagyobb szállodája volt, 14 emelettel. Az elkövetkező fél évszázad során azonban hat toronnyi szállással bővült és megépült egy 636.000 négyzetméteres bevásárlóközpont is. Jelenleg 3500 szálláshelye van.

A Caears egyik védjegye az élő szórakoztatás. Nem kisebb név lépett fel itt éveken keresztül, mint Frank Sinatra. Az énekes 1968-tól volt állandó fellépő a kaszinóban, de két évvel később egy vita során fegyvert fogtak rá. Ezután négy éven át nem volt hajlandó itt énekelni.

Rajta kívül az elmúlt évtizedek során olyan sztárok léptek itt színpadra, mint Elton John, Celine Dion, Mariah Carey, Bette Midler, Cher, Madonna, vagy Sting. Ha esetleg nem tudtad volna, a Másnaposok című film jeleneteit is itt forgatták.

Bellagio Hotel & Casino

Ez a létesítmény is Las Vegasban található és 1998 óta látogatható. A szálloda és egyben kaszinó tematikus olasz stílusú kialakításával keltette fel a figyelmet. A szálloda 36 emeletén 3025 szoba található, a kaszinó alapterülete pedig 156.000 négyzetméter.

A kaszinó néhány éve tulajdonost cserélt, de továbbra is a város egyik ikonikus létesítményének számít, amelyet folyamatosan látogatnak a turisták, akik szeretnék megízlelni Vegas ízét. A kaszinóban minden valamire való játék megtalálható a nyerőgépektől egészen a pókerig.

Ez is érdekelhet